Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Kombinalt Oltas Kutyaknak


Kombinált Oltás Kutya

Kombinált Oltás Kutyáknak

Mi az a kombinált oltás?

A kombinált oltás egyetlen injekcióval biztosít védelmet több betegség ellen. A kutyáknak adott kombinált oltások általában védenek a szopornyica, a parvovírus, a hepatitis és a leptospirózis ellen. Egyes kombinált oltások kiegészítő védelmet nyújthatnak a kennel köhögés, a Lyme-kór vagy a veszettség ellen is.

Miért fontos a kombinált oltás?

A kombinált oltások elengedhetetlenek a kutyák egészségének megőrzéséhez. Ezek az oltások megvédik kutyáját súlyos, sőt halálos betegségektől. A kutyáját időben beoltva megvédheti őt a betegségtől, és csökkentheti az állatorvosi költségeket.

Mikor kell beadni a kombinált oltást?

Kutyáját először 6-8 hetes korában kell beoltania kombinált oltással. Ezután 3-4 hetes időközönként további két oltást kell beadni. A felnőtt kutyákat évente újra kell oltani.

Milyen mellékhatásai lehetnek a kombinált oltásnak?

A kombinált oltásoknak általában nincsenek súlyos mellékhatásai. Néhány kutya enyhe fájdalmat, duzzanatot vagy érzékenységet tapasztalhat az injekció helyén. Ezek a mellékhatások általában néhány napon belül megszűnnek.

Hol szerezhetek be kombinált oltást?

Kombinált oltást állatorvosától szerezhet be. Az állatorvos meg tudja mondani, hogy melyik kombinált oltás a legjobb kutyájának, és beadja az oltást a helyes időben.

Következtetés

A kombinált oltások elengedhetetlenek a kutyák egészségének megőrzéséhez. Ezek az oltások megvédik kutyáját súlyos, sőt halálos betegségektől. Kutyáját időben beoltva megvédheti őt a betegségtől, és csökkentheti az állatorvosi költségeket.


Comments